Openingstijden:

Club van honderd v.v. Sizo

Hoi allemaal .

Op 8 febr. 2019 werden we benaderd door het bestuur van de Club van honderd van voetbal vereniging Sizo dat ze langs wilden komen om te kijken of ze wat voor ons konden betekenen. Jaren geleden was de club van honderd opgericht om een extra spaarpotje te creëren voor de club ,maar het opheffen van Sizo hier bleef het potje wel bestaan. En daar wilde ze nu wat mee gaan doen.

Daar zeiden wij natuurlijk geen nee tegen . Samen hebben we een rondje speeltuin en gebouw gelopen en hebben we laten zien wat er in de afgelopen jaren allemaal gedaan is en wat er eigenlijk nog allemaal moet gebeuren.

En we hadden natuurlijk een aardige wensen lijst ,maar financieel moesten we ook eerlijk blijven.

Een van de dingen die we graag wilden hebben was extra opslag ruimte voor alle buiten spullen zoals de grasmaaier en een airco zodat als het weer warm weer zou zijn we ook wat binnen konden doen met de kinderen . Want de zomers worden warmer en warmer en dan is het te heet in de speeltuin zelf.

De tijd verstreek en ondanks een aantal keren gevraagd te hebben hoe de stand van zaken nu was , kregen we het best wel een beetje benauwd want het blokhut hadden we al gekocht en dat gaf een beste deuk in het budget van de speeltuin.

Nu meer als een jaar geleden kregen we eindelijk het verlossende woord en mochten we samen met nog een aantal clubs langskomen.

Na de gebruikelijke babbel was het tijd om de cheques te gaan overhandigen .

Groot was onze blijdschap toen we te horen kregen dat we zowel het blokhut als de airco kregen.

Laat de zomers maar komen en de buiten spullen staan lekker droog in het blokhut .

 

Dank dank dank aan de Club van honderd.

 

Plaats een reactie