Openingstijden:

Nl Doet 14 maart

Hallo Buurtgenoten .

Volgende week hebben we weer een Nl doet dag en die dag willen we de speeltuin weer klaar maken voor een nieuw speelseizoen en daar hebben we echt jullie hulp bij nodig , want helaas is gebleken bij de jaarlijkse keuring van de toestellen dat er 2 toestellen een nieuwe plek moeten krijgen en ook zijn er een paar toestellen waar wat kleine reparaties voor nodig zijn .

Een smalle richel van het schuine draaitoestel dichtkitten, de matten we weer goed onder leggen. De Ronde draaitol een rand dicht kitten, het grote toestel schoonmaken en de glijbanen met teflon inspuiten zodat ze weer super glijden voor de kinderen.

Het hanghuisje moet een andere plek krijgen , de paardjes moeten eruit gehaald worden om deze op te laten knappen en de evenwichtsbalk staat iets te dicht op een toestel dus moet opgeschoven worden.

Als al deze dingen gerealiseerd kunnen worden dan kunnen we de speeltuin weer veilig openstellen vanaf 1 april, mocht het allemaal niet lukken dan zullen we toestellen moeten afzetten zodat er niet op gespeeld kan worden.

En verder willen we de rommel in de speeltuin opruimen en de andere toestellen en het terras schoonspuiten .

Dus aub kom ons een handje helpen. Vanaf 10 uur staat de koffie klaar en meld je aan dan regelen wij ook de lunch.

Plaats een reactie