Openingstijden:

Wekelijkse Yoga lessen

Ben je op zoek naar ontspanning, flexibiliteit, balans of wil je alleen maar bewust met de adem bezig zijn? Waar je ook naar op zoek bent, je zal het kunnen vinden in één van mijn yogalessen. Vergroot jouw focus en voel wat jouw lichaam nodig heeft. Ben je nieuwsgierig en wil je het een keer proberen? Kijk welke les bij je past en kom voor een proefles. Ik zie je graag op de mat.  Stuur een mail naar yogabychantal@gmail.com

SUNLIGHT YOGA

Een yogasessie waarbij je bewust wordt van jouw ademhaling (pranayama) en we de ontspanning en de inspanning opzoeken in de yogahoudingen (asana’s). Geniet van het moment waarbij je jouw gedachten uit kan zetten. Deze sessie geeft je nieuwe energie!

MOONLIGHT YOGA

Een sessie waarbij je bewust wordt van jouw ademhaling, bewegen we door de bekende yogahoudingen en zetten we onze gedachten uit met een korte meditatie. Deze vorm van yoga zorgt voor balans en rust.

TWILIGHT YOGA

Een extra lange sessie met een thema. Deze sessie staat ongeveer één keer per maand gepland op vrijdag. Ga ontspannen en met nieuwe energie het weekend in en kies voor deze sessie.

Plaats een reactie